Cele mai bune oferte la televizoare 4K UHD de Black Friday!

Fiindca incet incet se apropie marea sarbatoare a promotiilor si a ofertelor, Black Friday cum zic americanii sau pe romaneste, Vinerea Neagra, am zis sa public un articol scurt cu 3-4 modele de televizoare 4K care abia astept sa vad ce reducere de preturi o sa aiba fiindca unul dintre ele tot o sa imi iau.

Acuma acestea nu vor fi neaparat cele mai bune televizoare 4K in 2017 insa performantele lor si pretul la care vin sunt extraordinar de bune. In video-ul de mai jos sunt si niste sfaturi care te pot ajuta cand alegi ce tv 4K sa cumperi.

Primul televizor UHD pe care l-am tot urmarit si pana la urma am decis sa mai astept pana de Black Friday sa vad daca il cumpar sau nu este Samsung 40KU6092. Este un TV 4K foarte bun, foarte performant, cu un raport calitate/pret excelent.

Incorporeaza tehnologie HDR ceea ce inseamna o imagine de o calitate foarte buna cu tranzitie excelenta de la zone luminoase la zone intunecoase. Contrast foarte bun.

Samsung a lansat acest tv in 2016 insa se mentine foarte bine si acum datorita dotarilor de calitate. Este un TV Smart cu un procesor quad-core performant. La partea smart imi place foarte mult faptul ca browserul este rapid, site-urile se incarca imediat. Gama de aplicatii disponibile este si ea destul de diversa.

Un alt TV 4K foarte bun, lansat in 2017 este LG 49UJ635V. Si acest model are rezolutie UHD si tehnologie HDR care imbunatateste foarte mult calitatea imaginilor.

Este un Smart TV performant cu diagonala de 123 cm. Mi se pare foarte bun procesul de upscaling la rezolutie 4K a acestui televizor. Si tv-urile Samsung au un proces de upscaling bun, insa la acest model de la LG este foarte buna calitatea imaginilor upscalate la rezolutie 4K. Pentru cine nu stie ce inseamna rezolutie 4K, este vorba de 3840 x 2160 pixeli. 4K, UHD sau 2160p sunt in mare cam aceeasi chestie. Termenul 4K este folosit mai mult la ecranele cinematografice iar UHD la televizoarele LED.

Revenind la Smart TV-ul LG 49UJ635V, pot spune ca partea smart este foarte rapida. Televizorul raspunde bine la comenzi, aplicatiile se incarca si ruleaza rapid iar paginile de net se incarca si ele in cateva secunde.

Un plus la acest televizor este conectivitatea Bluetooth. Poti conecta o pereche de casti bluetooth, o tastatura bluetooth sau chiar si un soundbar. Soundbar-ul ar cam fi recomandat pentru un sunet de calitate mai buna. Nu zic ca tv-ul nu are un sistem audio bun insa diferenta dintre sistemul audio al tv-ului si un soundbar este considerabila.

In comparatie cu primul tv din lista, Samsung-ul, acest model LG este ceva mai scump si datorita faptului ca e din 2017 si Samsung-ul din 2016 insa si dotarile sunt mai bune la LG. Diferenta e cam de 600-700 de lei intre cele 2 tv-uri.

Si ar mai fi Sony Bravia 55XD7005 care mi-a facut cu ochiul si vreau neaparat sa vad oferta de pret care va fi de Black Friday la acest model. Diagonala mai mare fata de primele 2 tv-uri din lista mea, 139 cm.

Imi plac si dotarile si designul la acest tv Sony. Sistemul de operare smart este Android insa nu este acelasi Android cu cel gasit pe telefoane sau tablete. Aplicatiile sunt mai putine insa de miscat se misca bine.

Pretul tot pe undeva pe la 2000 lei se invarte. Poate am noroc si va scadea de BF. Chiar imi place acest televizor, l-am tot urmarit dar este totusi prea scump la pretul actual.

Cam asta a fost si cu televizoarele 4k pe care le-am urmarit de cateva luni incoace poate poate le prind pe vreunul dintre ele la oferta. Daca ai si tu vreun tv 4k pe care il urmaresti lasa un coment si poate il voi adauga la aceasta lista.